Bektaş Güler Motosiklet Aşkını Klibine Taşıdı

featured

Bektaş güler 1983 yılında Ankara’da dünyaya geldi, 4 yaşında babasını elim bir trafik kazası sonucu kaybettikten sonra bir süre anne ve kardeşlerinden de ayrı kaldı. Annesinin ikinci evliliği yapmasından bir süre sonra 9 yaşında tekrar kardeşleriyle birlikte annesinin yanına döndü. Takvimler 1992 yılını gösterdiğinde bağlama ve darbuka ile tanışan Bektaş GÜLER, üvey babasının bağlama çalmasıyla birlikte düğünlerde ve etkinliklerde sahne almaya başladı.

2003 2004 yılları arasında askerlik vazifesini tamamlamasının ardından,

Kültür bakanlığı bünyesinde bulunan belediye konservatuvarında eğitim alarak kendisini geliştirme yolunda hızlı adımlarla ilerledi.

Bir çok enstrümanı çalabilen Bektaş GÜLER, bir süre sonra sahnede enstrüman çalmayı bırakarak tamamen Solist olarak devam ettiği sanat hayatını, yıl 2018 e geldiğinde daha yukarı taşıyarak albümler ve kliplerle profesyonel sanat hayatına sert bir geçiş yaptı.

BABASI :Bekir GÜLER

ANNESİ : Döndü GÜLER

KARDEŞLERİ : Gül GÜLER – Yeliz GÜLER – Onur AYDINYER

Motosiklet aşkını klibine taşıdı

Ankaralı şarkıcı Bektaş Güler, sözlerini Burak King’in yazdığı modern trap şarkısı ‘Geze Geze’ ile bu yaza damga vurmaya hazırlanıyor. Önceki gün dijital platformlarda dinleyiciyle buluşan şarkının klibinde Güler, motosiklet kullandı. Baya ilgi toplayan Bektaş Güler. İzlenmelerini arttırdı.