Borcunu Peşin Ödeyip Tapusunu Hemen Al Kampanyası Başladı

featured

Yüzde 25 İndirim Fırsatı!

Konut ve iş yeri alıcıları için müjdeli bir kampanya başladı. Borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyenler için yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, 23 Eylül – 18 Ekim 2024 tarihleri arasında başvurularını yapabilecekler.

Kısmi Ödeme İmkanı

Kampanyada, borçlarını tamamen kapatamayacak olan vatandaşlar da yararlanabilecek. Borcun tamamını ödeyemeyenler, borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yapacakları peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyasından kısmi olarak faydalanabilecekler.

Son Başvuru Tarihi 18 Ekim 2024

Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, 18 Ekim 2024 tarihine kadar ilgili bankaya başvuruda bulunabilecekler. Bu tarihten sonra yapılan borç ödemelerinde indirimden faydalanmak mümkün olmayacak.

Kampanyadan Faydalanma Şartları

İndirim uygulamasından yararlanabilmek için konut ve iş yeri alıcılarının borç kapatma tarihi itibarıyla öncelikle ilgili ayın taksit ödemelerini yapmış olmaları gerekiyor. Ayrıca geriye dönük taksit ve emlak vergisi borcu olmamalıdır. Kampanyadan yararlanacak kişilerin geri ödeme taksitlerinin en geç 2023 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış olması gerekmektedir.

Taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan kişiler bu kampanyadan yararlanamayacaklar. Kampanyadan faydalanmak isteyenler, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi de kullanabilecekler.